Inspiratie

Laat je inspireren..

Wij hebben al heel veel prachtige op maat gemaakte kussens afgeleverd. Hieronder vind je een kleine greep uit ons portfolio. 

Als we allemaal in dezelfde witte kubussen woonden, zou het leven heel saai en voorspelbaar zijn. De kleur van je interieur voegt stijl en persoonlijkheid toe. Je kunt jouw interieur totaal transformeren. Beeld je maar eens in hoe een dromerige turkoois blauw kussen bij een zomers raam eruit ziet en hoe anders de uitstraling is van een turkooisblauwe, met velours beklede poef in een formele zitkamer.

Ontdek door middel van onderstaande foto’s welke stoffen en kleuren het best bij jou passen. Van welke maatwerkkussens gaat jouw hart sneller kloppen?

De keuze voor bepaalde kussens is altijd persoonlijk en het kan dan ook een bijzonder stimulerende ervaring zijn om een keuze daarin te maken. Elk type kussen brengt een bepaalde energie en sfeer mee. Uiteindelijk zegt dit iets over wie je bent, waar je van houdt en hoe je wilt leven en wonen. En onthoud er bestaat geen goed en fout. Datgene wat jij mooi vindt is altijd goed! 

De ene persoon is goed met woorden en de ander is meer visueel ingesteld. Je kan je uiteraard ook visueel uiten. Je gebruikt de kussens als woorden die jouw eigen stijl uitstralen. Een klant zei eens; ik merkte dat ik met kleuren en vormen dingen kon uitdrukken die ik op geen andere manier kon uiten, dingen waarvoor ik geen woorden had.

Wij hopen dat jij je gevoel voor kleur, stof en kussens weet te ontdekken en dat je er evenveel plezier aan beleeft als ons om er uiting aan te geven.

Ferrari Red

 

Taupe

 

Antracite

 

Sky Blue

 

Lime Green

 

Orange

 

Black

 

Navy

 

Aqua Blue

 

Sea Green

 

Red

 

Graphite

 

Moss Green

 

Taupe - Pink

 

Dark Green

 

Purple

 

Blue

 

Pink - Light Pink

 

White

 

Brown

 

Burgundy

 

Petrol

 

Black

 

Cobalt Blue

 

Ocean Blue

 

Orange

 

Pink

 

Black - Lime Green

 

Antracite

 

Ash Grey

 

Graphite

 

Liver

 

Beige

 

Camel

 

Yellow

 

Dark Green

 

Antracite

 

Aqua Blue

 

Black

 

 

 

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail